CSH BV

  Homepage

Contact

Contact

Contact

Met ons verkoopteam

Portal

Portal

Portal

Login

Portal

Portal

Portal

Registreer

Contact

Contact

Contact

Open

Alles over ISDE 2024 en EIA 2024 subisdies


Subsidies optimaal benutten


Update 2024:

De ISDE2024-subsidie gaat tot 400kW. Voor warmtepompen tot 70kW is een A++ label of beter benodigd.


EIA Synthetische koudemiddelen:

Voor warmtepompen met R410A en R454B zijn de regels hetzelfde als voor 2023. De EIA kan worden aangevraagd bij een SCOP > 4,0. Bij R410A voldoen bijna alle HE-modellen hieraan. Op verzoek kunnen we de HE-warmtepompen verder laten optimaliseren zodat de EIA wordt behaald. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.


EIA Natuurlijke koudemiddelen:

Voor warmtepompen met R290 (propaan) geldt een COP > 3,0.Bij een aanvraag voor ISDE-subsidie bij warmtepompen groter dan 70kW P_Rated kan uw klant niet meer een specifieke meldcode selecteren. Uw klant dient dan meldcode "warmtepomp overig" (KA90018) in het aanvraagformulier te kiezen en kan vervolgens in het tekstvak daaronder ofwel de specifieke meldcode vermelden of een omschrijving van de warmtepomp geven. De RVO zal in dat geval contact met CSH opnemen om de aanvraag verder af te kunnen ronden. In het prijzenoverzicht van onze Klantenportal vindt u het indicatieve ISDE-subsidiebedrag. Dit is een standaard rekenmethode die kan afwijken van het werkelijke subsidiebedrag.


Contact


Heeft u nog geen account en wilt u ook toegang tot onze Klantenportal? Of bent u uw gegevens kwijt, zoals uw wachtwoord? Geen probleem. Vul dan het onderstaande formulier in. U kunt ons ook bereiken op 0162 511 553.
× LoginForgot password?