CSH BV

  Homepage

Contact

Contact

Contact

Met ons verkoopteam

Portal

Portal

Portal

Login

Portal

Portal

Portal

Registreer

Contact

Contact

Contact

Open

Gebruiksvriendelijk en Toegankelijk


Alle tekeningen in elk formaat


3D-bestanden en Autocad-tekeningen voor Gedetailleerde Ontwerpinformatie


Voor degenen die gedetailleerde ontwerpinformatie nodig hebben, gaan we nog een stap verder om u te ondersteunen bij het plannen en ontwikkelen van uw warmtepompsystemen. Wij begrijpen dat precisie en nauwkeurigheid essentieel zijn in uw projecten, en daarom bieden wij 3D-bestanden, Autocad-tekeningen en andere bestandsindelingen zoals *.pdf, *.ifc en *.stp aan die u kunnen helpen bij het bereiken van uw doelen.


Met onze 3D-bestanden heeft u de mogelijkheid om uw warmtepompopstellingen in een virtuele ruimte te visualiseren. Dit biedt een realistische weergave van hoe de warmtepomp in uw specifieke omgeving zal passen, wat essentieel is voor nauwkeurige positionering en planning. U kunt de bestanden ook gebruiken om mogelijke conflicten met andere elementen in uw project te identificeren en op te lossen voordat de installatie begint.


Onze Autocad-tekeningen bieden gedetailleerde technische specificaties en plannen voor uw warmtepompsysteem. Of u nu bezig bent met de lay-out van leidingen, elektrische aansluitingen of andere technische aspecten, deze tekeningen bieden een waardevolle referentiebron om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt.


Maar dat is niet alles. We begrijpen ook dat samenwerking essentieel is in complexe projecten. Daarom stellen we onze 3D-bestanden, Autocad-tekeningen en andere bestandsindelingen beschikbaar in gemakkelijk deelbare formaten, zodat uw hele team, inclusief architecten, ingenieurs en installateurs, toegang heeft tot de meest actuele ontwerpinformatie. Dit bevordert een naadloze communicatie en coördinatie, wat cruciaal is voor een succesvolle projectuitvoering.


We zijn toegewijd aan het leveren van de meest uitgebreide ondersteuning aan professionals en projectmanagers die streven naar perfectie in hun warmtepompoplossingen. Met onze diverse bestandsformaten heeft u de tools tot uw beschikking om uw ontwerpen te verfijnen, efficiëntie te maximaliseren en kosten te minimaliseren.


Neem vandaag nog contact met ons op om toegang te krijgen tot deze waardevolle bronnen en uw projecten naar een hoger niveau te tillen. Samen kunnen we duurzame en energie-efficiënte warmtepompsystemen ontwerpen die aan al uw verwachtingen voldoen.


Contact


Heeft u nog geen account en wilt u ook toegang tot onze Klantenportal? Of bent u uw gegevens kwijt, zoals uw wachtwoord? Geen probleem. Vul dan het onderstaande formulier in. U kunt ons ook bereiken op 0162 511 553.
× LoginForgot password?